Armata

logomar

Înainte de orice alt comentariu sau explicaţie, întărim faptul că acesta este un joc, iar unităţile militare nu trebuie considerate sau echivalate în totalitate cu unităţile militare din viaţă reală. În principiu, în acest joc unităţile militare sunt cele mai active grupuri de prieteni şi care consideră că activitatea socială de pe chat-uri şi modulul militar sunt cele mai importante aspecte ale vPopulus.

Practic pe chat-urile unităţilor militare se află cheia acestui joc: comunitatea Armata Română, constituită din unităţiile militare şi din organele lor de conducere, redeschide o nouă serie de recrutări şi de informare a populaţiei cu privire la existenţa lor.

Este de notorietate că vRomânia nu este cel mai militarizat stat din vPopulus şi că în acest moment nu are o armată performantă. De ce să nu contribui şi tu la atingerea de standarde şi mai bune?

De ce aveţi voi nevoie de o Unitate Militară?

  •  pentru a lupta organizat, în luptele care contează. De multe ori strategia generală nu poate fi făcută publică sau este schimbată de mai multe ori în cursul zilei, în funcţie de evoluţia evenimentelor – ceea ce poate duce la o oarecare confuzie; unităţile armatei au ordine clare, pe regiuni şi ore de intrat în luptă, chiar şi ordine de mutare în cele mai exotice locuri de pe glob;
  • pentru că unităţile militare vă vor asigura (într-o măsură destul de mare/în totalitate) armele şi pâinea, necesare pentru luptele zilnice;
  • pentru a socializa şi cunoaşte, direct sau indirect, useri experimentaţi sau useri care vă pot ajuta cu sfaturi (uneori chiar şi financiar);
  • pentru că nimic nu se compară cu atmosfera de pe chatul unei Unităţi Militare.

Este obligatoriu să muncesc la firmele unităţii?

Depinde de unitate – unele unităţi solicită acest lucru, altele nu au o problemă cu membrii care lucrează în altă parte atât timp cât îşi pot asigura armele sau pâinea. Oricum, această obligativitate este doar în interesul membrilor.

La ce unitate ar trebui să aplic?

Aveţi mai jos o lista cu unităţile armatei române în ordinea înfinţării unităţii, comandanţii şi ofiţerii lor de recrutare, condiţiile de admitere precum şi alte date pe care le considerăm relevante. Intrarea în una din unităţile enumerate mai jos depinde numai de voi!

g01z

485px-COA-MAPN.svg

 

 

 

 

Nume UM : Armata Română
Data înfiinţării : 20 Februarie 2014
Comandanţi : Ciphas
Condiţii de recrutare :
Obligativitatea de a lucra în firmele unităţii : DA
Ofiţeri de recrutare : Ciphas
Chat de recrutare : –
Scurtă descriere a unităţii :
Armata Română este prima unitate a Ministerului Apărării Naționale.
Aceasta are rolul de a te învăța mecanica jocului, de a te obişnui cu cerinţele armatei române şi de a te pregăti pentru o viitoare carieră în armată, în cadrul unei Unităţi Militare.
Alături de ei vei lupta organizat, vei ajuta vRomânia în mod eficient, vei primi echipare zilnică, vei învăţa mecanica jocului şi vei găsi persoane dornice să te ajute şi să-ţi răspundă la orice întrebare.

g01z

nm

 

 

 

 

Nume UM : vNemesis
Data înfiinţării : 15 Februarie 2014
Comandanţi : Overeem Ali
Condiţii de recrutare : Recrutăm
Obligativitatea de a lucra în firmele unităţii : NU
Ofiţer / Ofiţeri de recrutare : orice membru Nemesis
Chat de recrutare : #vNemesis
Scurtă descriere a unităţii :
Să se menţioneze în statistici, 15 Februarie 2014, a mai ieşit la lumina focului de automate, cea mai deosebită unitate militară, clădită de un grup numeros de prieteni care se ştiu mai bine de 7 ani, pasionaţi strategi, la care s-au adăugat alte câteva persoane cu experienţă în acest domeniu.

g01z

Trăiască Armata Română

Romania_240-animated-flag-gifs

w5c5

Lasă un comentariu

Link-uri importante
Parteneri:
Bloguri, Bloggeri si Cititori